Profile

Join date: Jul 19, 2022

About
0 Like Received
0 Comment Received
0 Best Answer

Sportsko klađenje dostupno je u SAD-u već https://www.cadpi.org/profile/icasinohrvatska/profile desetljećima. Las Vegas ima legalne sportske kladionice od 1949. Offshore stranice za klađenje Amerikancima služe od sredine 1990-ih.

MEĐUTIM:

Mnoge su države nedavno regulirale sportsko kockanje. Kao rezultat toga, sada imate više opcija za https://www.smore.com/ewhgx klađenje nego ikad prije.

Možete li legalno uživati ​​u sportskom klađenju ako imate samo 18 godina? Sljedeći vodič daje odgovor na ovo pitanje dok također govori o standardnoj zakonskoj dobi za klađenje u mnogim državama.

Većina država zahtijeva da imate 21+ za sportsko klađenje

Velika većina država s https://poleksandrr34.substack.com/p/naucite-kelly-criterion-strategiju legalnim sportskim kockanjem postavila je minimalnu dob od 21 godine. Zahtijevaju da imate najmanje 21 godinu ili više da biste se kladili u zemaljskim i online kladionicama.

KAKO ĆU POKRIVATI KASNIJE

Neke su države snizile minimalnu dob. Smatraju da su mladi odrasli sposobni sami se nositi s kockanjem na sportskom polju.

Međutim, većina jurisdikcija klađenje na sport tretira kao igranje u kasinu. Potonji je obično dostupan https://medium.com/@poleksandrr34/6-na%C4%8Dina-da-pre%C5%BEivite-niz-lo%C5%A1ih-gubitaka-a370e7f7e62 samo kockarima koji imaju 21+.

Zašto toliko mnogo država zahtijeva da kladioničari imaju 21 godinu?

Kockanje je bilo tabu tema kroz cijelu američku povijest. Mnogi ga smatraju porokom, zbog čega mu je trebalo toliko vremena da postane popularan.

Tek posljednjih godina države su omekšale u pogledu popularnih oblika kockanja, poput kockarnica i sportskih kladionica. Sportsko klađenje zapravo je bilo zabranjeno na saveznoj razini do 2018., kada je ukinut Zakon o zaštiti profesionalnog i amaterskog sporta (PASPA).

Svaka država sada ima pravo odlučiti želi li regulirano sportsko kockanje.Ipak, ovo pitanje i dalje ostaje osjetljiva tema. Svaka država koja razmatra sportsko klađenje ima zakonodavce za i protiv toga.

Potreban je kompromis da bi se progurao bilo kakav zakon.

Dobni uvjet jedno je od najspornijih pitanja. Zbog toga se mnoge strane slažu da bi zakonska dob za sportsko kockanje trebala biti viša od 21 godine.

MOLIM ZABILJEŽITE:

Alkohol je još veći dio starosne granice. Mnoge zemaljske sportske kladionice svojim kupcima mogu poslužiti alkohol. Nekima je dopušteno ponuditi besplatna pića kao dodatak baš kao i kasinima. Kvaka je, međutim, u tome što mogu prodavati/davati piće samo onima koji imaju 21 godinu ili više. Uostalom, ovo je zakonska dob za pijenje u cijelom SAD-u.

Te iste kladionice ne žele pustiti 18-, 19- i 20-godišnjake unutra, samo ih policajci za šankom. Oni mogu riješiti te glavobolje tako da u svoje objekte dopuštaju samo 21-godišnjake.

Neke države nude legalno sportsko klađenje 18-godišnjacima

Ako se pitate o minimalnoj dobi za sportsko klađenje, onda možete pretpostaviti da će to biti 21+. Međutim, jedna je država skrenula s utabane staze.

Wyoming je uveo minimalnu dob za sportsko klađenje od samo 18 godina.

Njegova niža dob za sportsko kockanje ide uz druga jedinstvena pravila. Država Cowboy je prva koja je odobrila depozite u kriptovaluti za mobilne sportske kladionice.

WYOMING DOPUŠTA SAMO ONLINE SPORTSKO KLADENJE.

Stoga se ne treba brinuti da će maloljetni kladionici dobiti alkohol u sportskim kladionicama.

Neke države, uključujući Kaliforniju, dopuštaju 18-godišnjacima kockanje u plemenskim kasinima.Kao rezultat toga, 18-godišnji Kalifornijci mogli bi se legalno moći kladiti na offshore kladionicama.

Što učiniti ako vaša država ne dopušta klađenje 18+

Izgledi su da ne živite blizu Wyominga. U ovom slučaju, svakako ne preporučam kršenje zakona samo radi stavljanja sportskih oklada.

Bolje pričekajte dok ne budete dovoljno stari za klađenje.

Međutim, možete razmotriti različite mogućnosti kada želite kockati na sportu. Evo nekoliko putova kojima biste se mogli potencijalno kladiti.

Ugledajte se na susjednu državu

Ne morate živjeti u određenoj državi samo da biste se tamo kladili na sport. Umjesto toga, samo trebate biti unutar njihovih granica.

NA PRIMJER:

Mogli biste posjetiti susjednu državu koja dopušta 18-godišnjacima da se klade na sport. Ako živite unutar razumne udaljenosti vožnje od granice s Wyomingom, tada možete prijeći u državu Cowboys. Nakon što stignete u Wyoming, možete posjetiti jednu od njihovih internetskih kladionica i izvršiti uplatu. Geolokacijski softver kladioničarske stranice osigurat će da ste unutar granica Wyominga. Ponekad softver za geolociranje može biti sumnjičav i slučajno smatrati da ste izvan granica države. Međutim, obično radi dobro i osigurava da se možete kladiti u odgovarajućoj državi.

Kalifornija je potencijalno druga opcija. Opet, dopušta 18-godišnjacima kockanje u plemenskim kasinima gdje je to dopušteno.

Mogli biste također

hrkladionica

More actions